kolíček

kolíček

Anotace: ...připnuté vteřiny na mojem srdci...

Kolíčkem malovaným
připnu si milá Tvá slova
ke své duši,

za každé
miluji Tě ,
slova díků
tiše zašeptám,

provoněn Tebou
začínám další
krásné ráno,

pořád zas s Tebou,
ikdyž jsem vlastně sám,

Pohladím chvíli,
kdy mé prsty kroky
pomalými,

procházely nádhernou
Tvou krajinou,

provázeny polibky tak
trochu nesmělými,

v tom našem čase
bud mou vteřinou.

Kdyby snad nebylo by mi
více nikdy přáno,

pobýt chvíli malou
ve Tvé blízkosti,

pro Tebe probouzet
se budu každé ráno,

a navždycky milovat Tě
celou bytostí...
Autor chalcedon, 17.04.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

krásná báseň

18.04.2007 14:55:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí