Zapomenutá vzpomínka

Zapomenutá vzpomínka

Anotace: Vzpomínka nemůže zůstat čerstvou a živou, když skutečnost, činy a osoby jsou už dávno pryč

Skutečnost mi zas protekla
mezi prsty, jako voda.
Růže vzpomínek mi v hlavě rozkvetla
růže, co trny mi do srdce bodá.

Skutečnost růžičku zalila,
aby zvadla, to nepřipustí.
Slzy jsem nad ní tak dlouho ronila,
až se skutečnost stala minulostí.

Uschlou vzpomínku ještě teď držím,
ale vím, že není tím co byla,
i když se do všech stran rozhlížím,
není tu skutečnost, co by jí pokropila.
Autor evy, 17.04.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí