Osud..

Osud..

Anotace: .. asi chtěl abych si uvědomila co pro mě kdo znamená a jaké hodnoty jsou v životě ty hlavní

Říct mi tohle někdo 14 dní zpátky,
nevěřila bych mu ani větu.
Teď zdá se mi to jako čas krátký,
stejně dlouho jako říkam ahoj létu.

Celý svět za tu dobu se mi změnil,
asi přeháním, ale cítím se zvláštně.
Něco mě bolí, někdo mě ranil.
Něco je nádherné, díky tomu je mi krásně.

Toho krásného je šíleně moc
a zároveň žalostně málo.
Láska je to tmavá jako noc,
ale i za to mi to stálo.

Stačí okamžik s Tebou
a jsem na jiné planetě.
Stačí snad málo
a náš vztah ještě vykvete.

Tvá náruč a Tvá slova,
jsou jako kouzla.
Čaruješ zas a znova,
nejraději za Tebou bych vklouzla
Autor Kopretinka, 17.04.2007
Přečteno 565x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

:-))

18.04.2007 18:45:00 | isisleo

pěkná kouzla

17.04.2007 23:59:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí