Jsi má jediná...

Jsi má jediná...

Anotace: No možná, že jsem po tomhle kdysi toužila... Dětská...

Miluju tě.
Miluju tvou tvář,
Tvou vůni…
Miluju tě celou.
Pozoruju tě, jak dýcháš,
jak se směješ.
Jak se zamračíš,
když jsem poblíž…
Dal bych život,
za jedinej polibek,
na tvoje rty….
Za jediné pohlazení
Tvých vlasů….
Jen jedenkrát,
Tě smět obejmout
má lásko, zemřel
bych pro tebe.
Jsi krásná,
nejkrásnější z květů,
jsi krutá,
Tvoje srdce je uzamčené,
jsi hřejivá,
jako první letní paprsek,
a mrazíš,
jako první vločka sněhu.
Dívám se,
do Tvých krásných,
ale posmutnělých očí
a ptám se Tě lásko,
proč nemůžeš být má
ani jedinkrát,
proč tě nesmím
sevřít v náručí…
Vím, že mě nesnášíš,
ale moje srdce,
Tě nedokáže přestat
milovat...
Chci tě chránit,
protože svět je zlej
i na tebe moje lásko….
Má nejdražší….
Jen pro tvůj úsměv
stojí za to žít
a pro tvou lásku
chtěl bych zemřít.
Abych jen jednou,
jednou jedinkrát,
viděl v tvých nádherných očích
zlomek lásky…
Třeba jen vteřinu,
ale viděl lásku,
ne Tvoje pohrdání…
Utíkáš přede mnou,
jako paprsek slunce,
Který tolik miluju,
ale nejde se ho dotknout…
Vím, že jsem se narodil,
abych pro tebe mohl zemřít.
Moje sedmikrásko,
tak ledová a
přitom krásná,
tak krásná,
a přitom tak ledová… 
Lásko moje,
miluju tě…
Prosím neodcházej,
ne, bez tebe
nemůžu žít…
Stál jsem u tebe,
viděl tě zblízka
každý detail
té nejkrásnější tváře
co znám,
cítil Tvůj dech
a toužil,
vzít tvou ruku
a sevřít ji v dlani,
hrát si s pramenem
Tvých vlasů,
jen se tě smět dotknout…
Mám strach,
že se mi zdáš,
že jednoho dne zmizíš
a já budu sám,
bez své krásky, 
která mě chladně míjí,
se svou láskou k tobě,
která je tak spalující.
Toužím pít tvoje slzy
a slyšet Tvůj smích,
a ty mi nikdy nepovíš
proč vlastně mě nemáš ráda…
Já vím, žes mi srdce neukradla,
protože já Ti ho rád dal,
že o tom nevíš
a že tě navždy miluju a chci…
Nevidím jiné dívky,
protože jen Ty
jsi ta moje jediná
pro níž jsem žil,
a pro níž teď bez polibku,
bez jediného dotyku,
s fotkou Tvé krásy
v upocené dlani,
teď a tady sám umírám…

Autor genca, 18.04.2007
Přečteno 580x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí