Chci

Chci

Anotace: chci....

Chci být volná jako pták,
volná jako oblohou plující mrak.
Chci být volná jako vlna na moři,
do které ztroskotané lodi se ponoří.
Chci být volná jako vítr,
být vždy tam,
kde potřebuješ pomoci,
když si nemocný,
chci za ruku držet tě do noci!
Autor brouceklesni, 18.04.2007
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí