Už bez srdce

Už bez srdce

Anotace: co k tomu napsat...snad jenom to,že největší práci dá název....tohle je boj s láskou...jen nechápu,že jsme se ještě nenaučili,že je pokaždý prohraný

V mém srdci kudla je vražená
Proč jsem ve tmě ztracená
Slunce nevyjde
Měsíc nesvítí
Jak se svíce rozsvicí?
Nemám oheň nemám sirky
V hlavě jenom černé chvilky
Pomoz mi a rozsvit svíci
Kolik bych ti toho chtěla říci
Láska je jak královna v šachu
Mám možnost posledního tahu
Vyhrát nebo prohrát?
Tahle hra s láskou ale prohraná už je od začátku
Moje srdce už visí na provázku
Bez srdce žít budu
Abych nikdy neměla tu touhu
…..někoho milovat……
Autor meggie.004, 18.04.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí