Muškátový kvítek

Muškátový kvítek

Anotace: Tak jsem chtěl dát jednou dohromady písničku pro jednu slečnu a tohle měl být text...

Muškátový kvítku
Z krabičky od čokolády,
Mám jednu výtku,
Že otáčíš se ke mně zády.
A když zrak odvrátíš,
Jako by zhaslo nebe,
Jestli se nevrátíš,
Rád bych měl kousek z tebe.
Jen lístek z okvětí,
Psaníčko na památku,
Na něm dvě souvětí
O lásce beze zmatků.
Vždycky jsi jenom svá,
Nedáváš na řeči
Nechápu proč ti jen
Mé oči nesvědčí….

A tak tě přehlížím,
Stále tě přehlížím
A když mi zavelíš
Rychle se odplížím.

Laskavá kytičko,
Zpěvačko z Titanicu,
Otevři už víčko
V kajutě na parníku.
Až půjdeš palubou
Po nocích hledat spánek,
Lidé tu nebudou,
Zbyde jen vlahý vánek.
Vzpomínáš, jak bylo,
Když světu křížíš dráhu,
Moře tě zrodila,
Abys mu dala vláhu.
Kousíček pevniny
Před námi marně couvá,
Lesy i planiny
a do nich život vplouvá.
Pak dáma neznámá
Znenáhla zaječí,
Nechápu proč ti jen
Má láska nesvědčí.

A tak tě přehlížím,
Stále tě přehlížím
A když mi zavelíš
Rychle se odplížím.

A tak tě přehlížím,
Stále tě přehlížím
A když mi zavelíš
Rychle se odplížím.

Voňavý lístečku
Z květiny přespanilé,
Čekám jen na tečku,
Na konec této chvíle.
Na tečku pichlavou,
Jak snítka akátu,
Měj nebe na hlavou,
Nebo květ muškátu.
Autor Niktor, 18.04.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná...doufám, že se i takhle povede hudební zpracování:o)

19.04.2007 11:50:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí