Déšť...

Déšť...

Anotace: Venku prší, lásce to nevadí...

Déšť, chladivý a tichý,
déšť, teď smívá moje hříchy...

Je láska hřích? A dá se smít?
Musí každý za ní slepě jít?

Vždyť krásná je, i bolívá,
a déšť, ji jenom omývá...

Ne, smýt se z těla nedá,
i lék se těžko hledá...

Tak dešti můj, jen zchlaď mou duši,
vždyť láska srdci vždycky sluší...

Déšť chladivý a tichý,
déšť, smívá moje hříchy...
Autor darmar~2, 19.04.2007
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá myšlenka a obraty. - Jo, proto ty milenci nenosí deštníky...

19.04.2007 06:57:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí