Pohádky nejsou

Pohádky nejsou

Anotace: sex není láska, já vím

Budu ti vyprávět pohádku,
sedni si, začnu pozpátku.
O princezně, co kvůli tobě,
slzičky pláče v téhle době.

Jak blázen nebo malé dítě,
držela se děravé sítě,
děravé sítě tvojich slibů,
říkal si je jen pro zálibu?

Naivní hloupá malá víla,
jen ze tvých řečí dlouho žila,
možná jen slýchávala víc,
než jsi jí chtěl ty vůbec říct.

Moc četla mezi tvými řádky,
viděla sloky od pohádky,
však v pohádce vždy zvoní zvonec,
co dětem říká, že je konec.

Ty nezvoníš, neříkáš nic,
dáváš, však bereš mnohem víc.
Princezna už nic nečeká
byla to cesta daleká.

Pryč z náruče skvělýho kluka
princezna pláče, srdíčko puká,
ví, že to takhle bude stále,
chtěla jen málo, měla krále.

Vzal jsi ji kousek od nebe,
to bylo hezké od tebe,
proč pořád stojíš v půli cesty,
vždyť držíš v rukách její štěstí?

Pohádka končí, kde začala,
když princezna tě potkala.
Ponaučení tu plyne jasné,
někdy je něco příliš krásné,

než abychom to mohli chtít,
ne všechno prostě může být.
Princezny, lásko, lituji,
si vždycky příliš slibují.
Autor michala, 19.04.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

děkuju za poklonu v komentáři. čte se to mile ( troch hješitnosti ve mně asi je:-) )

21.04.2007 23:29:00 | kulishak

Čo už narobíš s cúvaním.
Proste vykroč a je to.
Šak víš.../ holky těžší to maj /

19.04.2007 12:29:00 | džemo

Taky už na pohádky nevěřím a na prince už vůbec ne!!!Moc hezká..

19.04.2007 12:21:00 | Niké

... myslím že taková ta malá smrt ... ze ztráty iluzí ...
je blízká jak princeznám ... tak princům ...
... a na věku nezáleží ...
/ prostě ten kdo do toho dává víc ... víc to odnese ..., ale na druhé straně ... když do toho nedáš všechno ... taky nic moc nedostaneš ... /
... a teď babo raď ... :-))

19.04.2007 01:35:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí