Přátelství a láska...

Přátelství a láska...

Anotace: Jaké to vlastně je, když někdo přejde z přátelství v lásku, ale ten druhý to prostě nedokáže?

Sbírka: Básně

Jak přátelství vůbec může… přerůst v něco větší???
Vždyť je to snad cit… ze všech citů nejkrásnější!!!
Všechno je pade na pade... nic nemá sto procent...
Tohle vědí všichni… i sám doktor docent…

*Slzy v očích máš mě se pořád ptáš...
Proč tě mám ráda jen jako kamaráda???
Přátelství je přece krásný cit...
Nemůže být láska víc!!!
Když se potom v lásku změní...
Marné bylo naše snění...*

Přátelství je to nej co tě v životě potká...
Proti němu je i láska ještě krotká!!!
Přátelství vydrží ještě po skonání...
Ale věčná láska??? To tu snad někdo přehání???
Prostě zlost a faleš zkazí všechno hezký!!!
A na konec zůstanou jen výčitky nebeský...

*Slzy v očích máš mě se pořád ptáš...
Proč tě mám ráda jen jako kamaráda???
Přátelství je přece krásný cit...
Nemůže být láska víc!!!
Když se potom v lásku změní...
Marné bylo naše snění… *

Láska… Jednou se v ní pokusí člověk věřit
a ostatní své city tím zpronevěřit...
Vím co vám tady říkám když lásku ze svého srdce vytýkám...
Možná z ní mám jenom strach ???
Ale to ať si vezme ďábel v prach!!!

I když může přátelství zklamat...
stejně tak dobře může láska oklamat!!!
Autor PubertyAuthor, 19.04.2007
Přečteno 551x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chápu tě.Byla jsem ve stejné roli.Ale hlavně jsem se ocitla v té opačné.Je těžké se pak navracet k přátelství, těžší, i když tě též začal milovat.

24.04.2007 21:18:00 | losberundos

Pěkná. Láska se někdy vělmi těžce mění v přátelství, v mnoha případech vítězí nenávist ;o((

21.04.2007 18:58:00 | Theara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí