ŽIVOT JE PAST

ŽIVOT JE PAST

Anotace: život je někdy moc hnusnej.. :(

Jak krásný její hlas,
jak hedvábný vlas.
Její rty jak růže jsou,
do nebe mě odnesou.

Její pohled záříví,
zkoušela už dáti mi.
Když úsměv její zpatřím,
hned vím kam já patřím.

Těžká duše teď ta má,
ona bude zklamaná.
Lehčí ale býti může,
když mi ona vypomůže.

Pod okno jí nosím růže,
kolik jich tak míti může.
Až pohladí mě hebce,
já řeknu jí křehce.

Jak krásná si a jak budeš,
tolik lásek míti můžeš.
A tak jako suchý trám,
budu s tebou, nebo sám?
Autor ronaldo99, 19.04.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda.. jen by se mi v poslední větě hodil víc otazník.

19.04.2007 20:53:00 | Memories

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí