Běž za svou Láskou světa kraj

Běž za svou Láskou světa kraj

Anotace: Tohle je vlastně písnička jako ostatně hodně mých dílek. Melodii stručně naznačuji: la lala lá la lalalá, la lala lala lá, la lala lala lala lá, la lala lala lá.

Běž za svou láskou světa kraj,
i když ji stěží znáš,
ať dá ti peklo nebo ráj,
líp než když nudu znáš!

Běž za svou láskou světa kraj,
neboj se nesnází,
ať dá ti peklo nebo ráj,
jen když tě provází!

Běž za svou láskou světa kraj,
nech srdce strunu znít,
ať dá ti peklo nebo ráj,
máš dobrý důvod žít!

Běž za svou láskou světa kraj,
ona je osud tvůj,
ať dá ti peklo nebo ráj,
všude ji následuj!

Běž za svou láskou světa kraj,
jenom to smysl má,
ať dá ti peklo nebo ráj,
tohle je cesta tvá!

Běž za svou láskou světa kraj,
vždy pevně při ní stůj,
ať dá ti peklo nebo ráj,
tohle je úděl tvůj!

Běž za svou láskou světa kraj,
ochraňuj její čest,
ať dá ti peklo nebo ráj,
tohle tvůj úkol jest!

Autor Kozoroh 1, 20.04.2007
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezká

19.08.2007 13:06:00 | Aluna

Jsem odhodlaná jít...láska za to stojí :-)
PAF říkají roboti...že by na tom byly stejně jako my lidé?

04.08.2007 21:07:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí