Černé komnaty

Černé komnaty

Anotace: ...použít a zahodit X zapomenout a přežít...by KA

Zkoušel jsem zabít svou bolest
Bolí to jen čím dál víc
Labyrintem jsem chtěl prolézt
Jenž vyleptal mi moji líc

Třpytím se v kapkách červených
Hroutím se, jsem ukřižován
Na těch křížích převrácených
Já modlím se. Vždyť umírám!

To všechno pro tvoji krásu
Oči jsem si měl dřív vyrvat
Jsem tak zatracen pro spásu?
Padl jsem do Černých komnat

Dál od sebe mě odháníš
Polibek mé srdce žádá
Co stalo se když odcházíš?
To nic. Jen má sebevražda
Autor Kain de Amedha, 20.04.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí