Vyrytá samota

Vyrytá samota

Anotace: ...každý asi zažil silnou, platonickou lásku...by KA

Do tváře se vyryl stesk
Po něčem, co jsem nikdy neměl
Není to vítr, není to blesk
Tak jako vždy jsem oněměl

Do očí se lítost vrývá
Ztratil jsem, co jsem nikdy neměl
Můj rozum se ve tmě skrývá
Tak jako vždy jsem osaměl

Srdce jsem si ztrhal sám
Miloval jsem, co jsem nikdy neměl
Nejsem k žádné připoután
Být sám je můj pravý úděl
Autor Kain de Amedha, 20.04.2007
Přečteno 369x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To "neb" v poslední řádku mi tam moc nesedí...ale jinak pěkný

20.04.2007 19:28:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí