Do nebe

Do nebe

Anotace: .

Sbírka: Ty... už nikdy!

Toužím jen sama být
před světem se chci skrýt

Myšlenky vedou mě dál
nalézám ten prázdný sál

Sál, kde jsem pouze já
jen vítr tvář mi ovívá

Chci najít sama sebe
ale potřebuji k tomu Tebe!

Z toho, že jsem sama, nemám strach
však začínám se pomalu bát

Bojím se překročit ten práh
že ucítím hrůzný pach

Pach smrti, která kraluje
z našich životů se raduje

Chci se dostat do nebe
nedokážu to bez Tebe!

Řeknu to celému světu
tato slova stále pletu

Že jsi můj cíl jediný
Ty, prostý a nevinný

Chci sama být
tu Bránu konečně otevřít

Nedostanu se do nebe
pokud půjdu dál bez Tebe!
Autor klarushka, 20.04.2007
Přečteno 569x
Tipy 1
Poslední tipující: Markulka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mluvíš mi z duše

26.09.2009 15:52:00 | Markulka

moc pěkné... a moc by mě zajímalo kým ses nechala inspirovat...

22.04.2007 16:12:00 | deif

Klarushko, tak mně se to docelá líbí. Tak jsem to možná kdysi také cítila.

20.04.2007 22:31:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí