Pouliční lampa

Pouliční lampa

Anotace: pevně věřím že takto to jednou bude...a začneme zase znova...

Pouliční lampa

Záře pouliční lampy
jako piha noční tváře
malým oknem v přízemí
vrtá ďůlek do polštáře.

Dávno tady zhasla svíčka
dávno už šli všichni spát
jen Ty v náruči si mne hýčkáš
a šeptáš do tmy: ,,Mám tě rád."

Ležím s Tebou pod peřinou
známou vůní voní Tvoje vlasy
a Tvý ruce krásně hřejou
zase vrací se ty staré časy..

Prošli jsme si velkým peklem
láska zdála se být vzdálená
to bylo tím naším věkem
je to však pryč a zbyla jen ozvěna....

Zavři oči,lásko moje
zapomeň už co se stalo
chci být zase jenom Tvoje
a kéž se nám to všechno zdálo..

Ráno už se zase blíží
měsíc ztrácí svoji moc
oči naše únavou se klíží
tak popřejme si dobrou noc.

Než záře pouliční lampy zhasne
my už budem dávno spát
jak to bude je už jasné
já nikdy Tě nepřestanu milovat...

Až ráno otevřeš svý oči
a řekneš ,,Broučku, dobré ráno.."
všechno zlé pak rázem skončí
aby něco krásného brzy započalo...
Autor Malinka, 20.04.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věřím ... že snad ano.. )

21.04.2007 11:56:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí