Mrkací panenka

Mrkací panenka

Anotace: Tak zase jedna o mě...

Panenka mrkací byla jsem já
v šatičkách na míru vystrojená.
Štěstí a kouzlo v očích mých
studěly někdy jak zmrlý sníh.
Z lásky jen křeče a bolesti zad,
když ňákej hajzl mi do oka pad´.
Uměla jsem si krásně na lásku hrát,
pro ty tvý kecy život ti dát.
Život je změna, já budu jiná,
nebudeš skrytý jak nášlapná mina.
Snad už jsem jiná, snad tomu věřím,
nelhat sám sobě - o to tu běží.
Mrkat si budu klidně dál,
později zjistíš, žeš o mě stál.
V tom krásném světě dávám ti mat,
teď už smíš, lásko, tak jenom litovat!
Autor Keilanne, 06.04.2005
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí