Ty!

Ty!

Anotace: newim, prostě newim, jak to wšechno chápat.... :(

Sbírka: Ty... už nikdy!

Chtěla bych být vedle Tebe
Jako tenkrát
Nad hlavami otevřené nebe
A pod hvězdami mrkat

Seděli jsme vedle sebe
Nikdy na to nezapomenu
Dnes už to jde kolem Tebe
A já sama tady láskou planu

Ruka Tvoje hladila mé tělo
Mohl za to chlast!
Nejspíš se to stát muselo
Chtěl jsi mě snad jenom zmást?

Život jde dál a já své dny počítám
Vybral sis cestu jinou
podle Tebe správnou, předpokládám
Já musím se tu trápit bídou

Víš, mám možná trochu jiný život
Nemám tolik možností
Pro mě jsi jediný klenot
Opravdovou Láskou jsi mi Ty

Já už fakt nevím, co plácám
Jenom vím, že miluji
Chtěl jsi to slyšet, tak to říkám
Miluji Tě, miluji!

Vím, že je to na hovno!
Má to vůbec cenu tohle psát?
Chci Ti závěrem říct jedno
Budu na Tebe do smrti už jenom srát!

Opravdu to nemá cenu!
Ty nevíš, co cítím
Mám na výběr z obrovského menu
Asi Tě už nikdy neuvidím

Nechci Tě už dále znát
Nechci vidět tvůj nechutný ksicht!
Nechci Tě slyšet se smát
Chci změnu, asi přeji si Tě mít

Nenávidím Tě za to, cos mi udělal
Nebylo to nic…
Ale celý život jsi mi Tím podělal!
Jsi hnusný lhář a nechci říct už víc

Slova mi dochází
Ty nejsi člověk!
Z pohledu na Tebe mě mrazí
Kdyby čas neexistoval, sedíme tam doteď

Příběh. Však chybí mu rozuzlení
V tom na čelo mě políbíš
Je to zrada a potupení
Z mých úst vyběhne jen neslyšně: Že se nestydíš!

Já ale nenávidím sebe samu
Ty jsi ďábel prohnaný!
Jsi ten, kdo mě nutí k hříchu
Jsi to Ty a nikdo jiný

Proklínám Tě, nenávidím!
Uprostřed noci osudné
Jdeš do tmy a já to vím
Ta klec nikdy nespadne

Protože jsi ji ty sám postavil
Nebo byli ještě jiní s Tebou?
Tento příběh ale dávno skončil
vykročila jsem nohou levou

Často dělám chyby
Ty jsi jejich viníkem!
Vykašli se na všechny ty sliby
Buď si klidně mořským koníkem

Je mi to úplně jedno
Vím, že na mě dávno sereš
Když to však skončilo dřív než začlo..?
Je mi někde, co si meleš

Jestli přijde někdy změna
Se mnou už nepočítej, vole!
Já se podruhé nachytat nedám
A víš co, Lásko? Jdi do prdele!
Autor klarushka, 21.04.2007
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost krutá báseň..

21.04.2007 21:57:00 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí