Pozdě...

Pozdě...

Anotace: Když už je pozdě, pozdě na všechno...

Řekni, že dáš život
- vždyť nám visí na vlásku
stačí abys kývl
a vzdám se všeho pro lásku.
Jenže už je pozdě,
něčeho se vzdávat
je pozdě lásku brát
je pozdě jí dávat.
Už nepříde nikdo,
nikdo jako ty
byl jsi mojí láskou pro teď
i pro všechny další životy.
Proč mám hledat lék,
co Erotovy rány zhojí,
když vykřičet chci do všech stran
byl jsi láskou mou a já byla tvojí…

Já držela tě v náručí,
když smrt stavěla hráz
mezi jednu duši
- prostě mezi nás.

Bolest sevře hruď,
když srdce tepat přestalo,
tak neříkejte sakra,
že se nikdy nestalo,
aby se dva milovali…
Autor zíťa 2, 21.04.2007
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky ale to mě jen tak napadlo. chci říct, že se mi to naštěstí nestalo.

22.04.2007 19:19:00 | zíťa 2

.... snad bude brzy dobře...)) posílám úsměv..

21.04.2007 20:27:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí