Loučení

Loučení

Anotace: Prostě loučení. Inspirovala me jedna pisnicka...

Už to bude rok,co s mi z vlaku mával,
A tak najevo svoji radost dával.
Viděl si slzy mé,
Tobě to bylo jedno tys toužil po jiné.
To já však nevěděla,
Ještě jsem ti pověděla,
,, čekám už na tvůj návrat,,
Ale ty si začal jenom mávat.
Bez políbení,
Bez něžného pohlazení, bez rozloučení,
Odjels jak největší sketa,
Já netušila že je to naše meta.
Plakala, psala, vzpomínala na tebe,
Ty však s jinou si kráčel do 7. nebe.
Já zůstala bez srdce, bez duše,
Jen slyšela jsem jak smrt ke mně kluše.
Moje trápení to ukončilo,
Všem ostatním pohrozilo,
Že nemají odjíždět bez vysvětlení,
Že nemají odjíždět bez rozloučení.
Autor N.Ryba, 21.04.2007
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Tearful Princess
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strašně krásně napsany, i ten příběh je krááásnej.... Úplně mě to uchvátilo.... Zasloužila bys 1* Už se těším na další díla...

22.04.2007 20:37:00 | veronicie

Zacatek vybonej, ale zbytek nic moc...

22.04.2007 08:25:00 | colorka

Moc krásně napsaný, ale taky moc smutný...:(

21.04.2007 21:51:00 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí