Otazníková

Otazníková

Anotace: Taková hloupá pocitovka, co jsem právě stvořila, nehleděla jsem na formu ani na pravopis moc, tak se omlouvám, ale muselo to ven...snad stojí alespoň za přečtení

Zemřít? radši nežít
Milovat? zase jen kříž
Nemít tě? nebýt
Zabít se? jen zbytečný hřích

Litovat (se)? nesmím
Mít tě? v nebesích i tom nejhorším pekle zárověň být
Umřít? je tohle tvůj cíl???

Chtěla jsi tak málo, jen šťastná být?
A co děláš? dobrovolně trpíš,
sama sebe trýzníš.
Proč? za ten pocit viny
Bojíš se, že jsi nebyla dost dobrá,
proto, že šel a jiné se dal.
Trestáš se za to,
myslíš, že nemáš ten dar.

Být štastná, ty?
no to snad ne?!
jak směšná to idea,
ty nejsi ke štěstí zrozena
Nikdy nebudeš ničí, a že tě to ničí?
Mno a, láska se ti zkrátka vyhýbá.

Proč jsi vlastně sama? přec dobře to víš,
vybíráš si nemožné, to co se nabídne,
jen s díky odmítneš.

Ubližuješ sama sobě, škemráš,prosíš,
sama sebe trápíš.
Stěžuješ si, že tě nikdo nechce,
ale když se objeví někdo kdo chce,
utečeš jak před lovcem.

...vaše diagnóza je slečno nemilá,
podvědomá sabotáž se tomu přezdívá...
Autor sad_girl, 21.04.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc se mi líbí!
Díky

22.04.2007 00:30:00 | Judita

Skvělé.. výstižné.. zažívám podobné pocity.. Myslím, že Tě trošku chápu a moc se mi líbí, jak píšeš..

21.04.2007 23:43:00 | Raindancer

Znám,...znám,..prožívám...umírám?...snad ne...:-)
povedené...
...mám Tě ráda...
...bude to okey...to mi věř..!

21.04.2007 23:06:00 | lonely.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí