Růže

Růže

Anotace: Co vše nám napoví rudá růže?

Rudá, jak od krve,
či snad růže černá...
Chci vědět nejprve,
zda je láska věrná?

Co barva prozradí,
či snad lásku nahradí,
i když snad nemiluje...
a růži rudou mi daruje?

Snad srdce mé si poradí...
Nebo se vážně prozradí,
když jen tak květinu daruje,
ten, kdož i tajně, miluje???

Nevím, co cítím,
a v havě zmatek mám...
nevím, co cítím...
nevím, co znamenám...
Autor darmar~2, 22.04.2007
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu jednodušší rýmy,ale jinak myšlenka pěkná, fajn

22.04.2007 22:58:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí