Přichází noc

Přichází noc

Anotace: Asi chci moc...

Přichází noc,
už prostřeno máme...
řekni jak moc,
jak moc se už známe?

Růžičky ve váze nádherně voní,
sklenky na stole se třpytí...
za oknem mesíc hlavu kloní,
a v lahvi chlazené lahodné pití...

...

Je to skutečnost, nebo sen?
Pomalu procitám...
...a vchází nový den...
...stačí otevřít oči jen...

Ne, nechci ještě ty oči otevřít,
chci lásce, nebo snad naději uvěřit...!
Však stačí pouhá chvilka jediná...
a v jedné vteřině svíce i naděje náhle mi zhasíná...
Autor darmar~2, 22.04.2007
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím,že chceš moc málo.
Hezký

24.04.2007 20:02:00 | Vivi.~2

Myslím, že nechceš tak moc... a oči přece otevírat nemusíš (zatím). Tak hezké (dočasné) sny.

23.04.2007 06:44:00 | Gregy

je moc krásná...děkuji ti za ni

22.04.2007 21:48:00 | luciuss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí