Jsem

Jsem

Anotace: ..jsem to co jsem...:o)

Jsem tornádo na poušti
jsem led co se rozpouští

Jsem slaná jak moře,
jsem sníh na vysoké hoře.

Jsem zima, jsem mráz,
jsem příkrý sráz.

Jsem sladká jak med,
jsem červený květ.

Jsem potok, jsem říčka,
jsem na provaze smyčka.

Jsem jemná jak písek,
jsem jak malý smíšek.

Jsem krutá a zlá,
jsem nemilosrdná.

Jsem vítr co fouká do vlasů,
jsem ta co kouká na krásu.

Jsem kouzelná víla,
jsem tajemná síla.

Jsem nespoutaná duše,
jsem kůň co k tobě kluše.

Jsem bolest jsem cit,
jsem podezřelý klid.

Jsem oheň co pálí,
jsem hvězdička v dáli.

Jsem studánka stříbrná,
jsem dívenka bez jména.
Autor Jean89, 22.04.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc krásný teda mě se to líbí ;o)

22.04.2007 21:24:00 | mafianek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí