Něco nebo nic..?

Něco nebo nic..?

Anotace: je to pravda ;)

Sbírka: Ty... už nikdy!

Různých nemožností mám plnou hlavu
a nedá mi to pokoje
Něco, v čem pěkně plavu
ale nevím, co to je

Nemůžu se tomu ubránit
Mám divné pocity a nutkání
Já ale ještě nechci umřít
Stejně tomu nezabráním

Nechte mě všichni být
Já říkám dost!
Prosím, nenuťte mě dále žít
Ztratila jsem všechnu radost

Proč mám dělat, co je třeba
když můžu sama sebou být
Nemusím žrát starý chleba
Budu dělat to, co budu chtít

Dokážu poradit každému na potkání
Sama pro sebe však nemám žádnou radu
Nikdo se nade mnou nesklání
Nikdo nemá ani střípky dobrých nápadů

Kdo pomůže mně
když mě nikdo nechápe
Jsem úplně na dně
Voda na hlavu mi kape

Jak se zbavit těch nemožností
které v sobě schovávám
chci na věčnost odejíti
zázrakům už možnost nedávám

Kdo má chuť žít v téhle špíně
Můžu být hluboko zahrabaná
Budu dál přebývat v hlíně
Možná se najde ten, v jehož srdci zůstanu zachovaná.
Autor klarushka, 22.04.2007
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dneska jsem se konečně dostal k tomu, abych si tě přečetl nebo dočetl...víš jak... a skoro všechno je moc pěkné, ale moc smutné... měla bys písnout něco i když máš dobrou náladu...=))

01.05.2007 17:23:00 | deif

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí