Nikdo

Nikdo

Anotace: snad...

Sbírka: Ty... už nikdy!

Po rušné večerní ulici právě kráčím
- přitom je ráno a ta ulice je školní chodba obyčejná
Přede mnou křižovatka a já do leva zatáčím
- ta křižovatka jsi ty, já však stojím jako zaražená

Černá obloha bezhvězdná
- to je moje hlava sklopená
Hvězda není vidět vskutku ani jedna
- jen ty, který jsi bez jména

Dál pokračuje ta složitá cesta
- vyhnout se Ti, pozdravit Tě nebo prostě odejít
Než uděláš blbost napočítej do sta
- jednou se to bude hodit

Tak tu stojím a počítám
- počítám, že odejdeš
Teď už si nic nevyčítám
- zvedám hlavu a ty na mě pohlédneš

Dávno umím číst z Tvých očí
- máš tam nápis: Sprostá Děvko
Ten, co zradil, první list otočí
- my ho otáčíme vzájemně a těžko

Nejsi Nikdo, přesto zrazuješ
- zklamáváš a podvádíš
Říkáš, že mě věrně miluješ
Proč lhát, když tomu sám nevěříš!
Autor klarushka, 22.04.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí