Touha aneb Co prožívám...:)

Touha aneb Co prožívám...:)

Anotace: Moje další básnička.. Jeden z mých výlevů srdíčka, tak buďte prosím schovívaví.:) Napsala jsem ji včera v 9 večer, když jsem se nudila.;) P.S. Bude vám připadat asi nudná, ale nejdřív si ji přečtěte.:) Pak můžete i napsat komentář.:)

Když pohlédnu do tvé tváře,
tuším ztrátu své svatozáře.
Mým snem je žíti na nedobytném hradě,
celé dny se procházeti v rozkvetlé zahradě.

Smutnou hudbu teď poslouchám,
sama do ticha jen promlouvám.
Když se však na tebe podívám,
obrovské love story prožívám.

Tvé jméno si neustále šeptám
těším se, až se s tebou opět setkám.
Chtěla bych tě něžně objímat,
u toho vůni těla tvého vnímat.

Teď v pohodlném křesle sedím,
na západ slunce hledím.
Tak už mi svou touhu dej
a už nic při tom neříkej.

Často říkáš: "Nezbývá mi už čas
a tak si mě prosím važ."
Tato skutečnost pro mě víc a víc pravdivá jest,
má duše i srdce to bude muset snést...
Autor Rhiannon, 23.04.2007
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: G_Msh
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobřeeee. ;)

25.05.2008 10:58:00 | G_Msh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí