Dát do pár písmen

Dát do pár písmen

Anotace: ...zase se ztrácím

Dát do pár písmen, to co teď cítím
..."tak stát se loukou posetou kvítím"

Dát do pár písmen, čeho se bojím
..."tak vzácnou solí rány své hojím"

Dát do pár písmen, co je to víra
..."tak každá křivda co duši svírá"

Dát do pár písmen, po čem já toužím
..."tak vyhnout se všem klamavým loužím"

Dát do pár písmen, dát jméno svoje
..."tak ústa ztichnou, šeptají Tvoje"
Autor lightnight, 23.04.2007
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... :o)

j.c.ben

03.05.2007 16:14:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí