Takové velké NIC

Takové velké NIC

Anotace: nic, prostě nic....:(

Sbírka: Ty... už nikdy!

Zdá se mi, že se dnes Země točí nějak rychle
A není to jen dnes, trvá to už dlouho
Nezvládám to tempo, kterým mě nutí dělat
Asi to nevydržím, brzo odpadnu

S otevřenou knížkou dokážu prosedět věčnost
Ale ty kódy, co jsou v ní, rozluštit neumím
Najednou neznám abecedu, ani jedno písmenko
Nedokážu číst, vnímat ani soustředit se

Myslím pořád na to samé
I když o tom uvažuji stále…
Nemá to snad konce?
Proč? Vždyť už se trápím dlouho!

Prosím, zastavte to někdo!
Já už opravdu nemůžu dál
Takhle se žít prostě nedá
Zkuste si to někdo místo mě

Možná byste nepřežili ani minutu
V hlavě plno cizích hlasů
Já ale žiji a nedokážu najít cíl
Ani ty hnusné pocity nedokážu dostat pryč

Jestli se přece najde někdo, kdo mě vyléčí
Stejně nevěřím, že se to stane…
Pak nevím, jak se mu odvděčím
Mé srdce láskou pro Nikoho plane…
Autor klarushka, 23.04.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí