sonet pro Tebe

sonet pro Tebe

Anotace: ...

Ze Tvého náručí
lásku posnídám,

prsty ještě teď
třesoucími
se vydám přes hory
i přes údolí,

jsem šťastný ,
že jsi tu,
"lásko"
Ti pošeptám,

já budu tu pořád,
i když život nám
občas
rány naše prosolí.

Ze svých dlaní,
dám lásko Tobě pít,

z polibků vášnivých
vytvořím Ti šat,

i kdybych snad přece
nemohl
s Tebou nikdy být,

tak věř,
že budu Tebe,
navždy
ve svém srdci
milovat...
Autor chalcedon, 23.04.2007
Přečteno 660x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

:-)

23.04.2007 22:35:00 | no

se před třesoucími dej pryč a ze svých dlaní ...ju ;-)

23.04.2007 22:00:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí