Stýskání

Stýskání

Anotace: Co dodat někdy vyřčená slova sou opravdu krutá. Pravda a láska? Hm nevim nevim jak to asi je.

Přivírám oči pod rozkvetlou jabloní
V srdci jen žal myslím jen na ní.
Přemítám o světě, o poslední větě,
Tý větě co vyprovázela tě
Tý větě co za tebou letěla když si jí slyšet - nechtěla.

Řek sem co sem v tu chvíli cejtil,
Ale prosím odpust strašně sem se mejlil.
Mejlil nebo mýlil chci vrátit tu chvíli.

Odešla si a Bůh ví že sem ti odpustil,
Že sem tě miloval a tvou zradu nepřipustil.
Ano prominul sem ti nevěru,
Bolelo to zklamala si mojí důvěru.

Však přesto tě miluji a vím že už se nevrátíš.
Vyšla si ze dveří, Bože proč mi ji nevrátíš!
Za dveřmi už si stála, šla si přes ulici,
Kluk na motorce po opici!!!!

Lásko nebylo to správný, odpust mi
Moje slova zlý, ještě si žila než tě odvezli.
Nevěděl sem že umíráš, neměl sem tušení.
Bože, lásko odpust mi!!!!

A tak ležím pod tím stromem, je zataženo.
Prší a já ležím jak pod vodovodem
Nechladí mě ta voda čistá
i když je z nebe, z čista jista.

Ležím, už nevím kolik dní tu nejsi.
Lásko prosím kde jsi…..
Autor RendyMCAir, 07.04.2005
Přečteno 571x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí