Jarní

Jarní

Anotace: ...

Vždyť na nebi jsou ještě hvězdy,
z dálek přilétají bíle květy,
už odkvetly i poslední třešně,
okolí vypadá jako bylo by pod sněhem,
ale to teplo, to teplo okolo,
okolo tvého nádherného těla,
a měsíc pomalu vychází,
ležíme v objetí celého světa,
hraji si s pramínkem tvých vlasů,
a všude okolo nás jen tma...

A v té tmě,
na tebe čeká,
můj polibek...kterým chci ti říct...
Autor Láďa, 24.04.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není co dodat...

24.04.2007 14:04:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí