NOTAŘKA

NOTAŘKA

Anotace: Jednou jsem sedla ke klavíru a vymyslela kratší skladbu. Prosím o hodnocení.Přijmu i kritiku.Inspirací skutečné skladby mi byl můj přítel.

Podej mi pisátko a kousek listu,
napíši naň příběh stromu a listu.
Dovol mi usednout k nástroji mému,
ke klavíru ušlechtilému.

Dotyky prstů zní velice zvolna
jakoby úzkost, bázeň,
strach z neznáma.
Výlety do hlubin,
do prázdna.

Stesk, osamění, vzdor,
jak něžně se vzduchem nesou,
jako malý dětský chor,
jako neškodný netvor.

V hlubinách duše čerpám sílu,
nacházím inspirativní žílu.
List ze stromu padá dolů.
Co jediné v mysli zbyde?
Pár akordů, soubor tonů...
Autor losberundos, 24.04.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí