Moje vina

Moje vina

Anotace: ..je to jen půjčený text z různých písniček, co mi hodně připomínají...

Znám Tě pár století
a Ty znáš mě...
Jsme dva staří snílci,
co mají svůj sen.

Je to má vina
a také má chyba!

Že muchomůrky bílé
nelze sbírat v lese...

Jsme oba prokletí,
už netančíme v obětí...
Náš svět už nejsou jen bary,
nedokážem zapomenout na sváry...

Je to má vina
a také má chyba!

Že v dálce a potají
mizí v nás přátelé...
Že tyhle prokleté změny
jsou málo veselé...

Prý znáš lidi, co jsou divný
a jenom sebe milujou...
Já nechci být mezi nimi,
tak utíkám pryč...černou tmou.

Přeji si slyšet Tvůj hlas
co šeptá:
Zůstaň ještě chvíli,
malou chvíli
zůstaň...
Autor Aniba, 07.04.2005
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí