Proč slova?

Proč slova?

Anotace: ........

Proč slova?
Stačí jen mlčení....
chci vidět nás dva,
pří setmění......

Držet se za ruce,
zamilovaně se dívat,
chci Tě mít po ruce,
stále Tě líbat....

Mlčením si vyznávat lásku,
lásku,co nemá masku.....
Náš imaginární svět je nekonečný,
je to pravda?Mně se to zdá neskutečný.

Tenhle večer se loučím s představami,
nechám si o ních zdát.....
Chci vědět jak je to mezi námi,
chci navždy Tě mít rád.
Autor MaCek-SunNy, 24.04.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láska se dá popsat tolika způsoby....líbí se mi to.

25.04.2007 21:03:00 | Theara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí