Kniha osudu

Kniha osudu

Anotace: Lásce se neubráníš,přijde nečekaná,nezvaná,nakonec však podlehneš a prohraješ.

V knize osudu dáno,
co dál mne čeká,
na posledním listu psáno,
láska je jako řeka.

Stavím hráz kolem sebe,
vzývám víly vodní,
hledím do jasného nebe,
chytám proudy spodní.

Nabírám jí do dlaní,
na rtech píseň,
však nevrátí mi mládí,
zbude jen tíseň.

Snad pár kapek,
na prsty zachytím,
v duši je zmatek,
proč tebe nevidím.

Nebe a zem jedno jsou,
když v dáli se blýská,
nová jitra již nejsou,
jen po tobě se stýská.
Autor barbar, 25.04.2007
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spěchá ten, komu něco utíká...

29.09.2007 12:27:00 | Bíša

moc s tím nenaděláme,viď?

05.06.2007 12:57:00 | STIMPRE

skončila jsem u první...a krásné...

05.05.2007 21:07:00 | mamina

No tak vítej :-)...
...ale osud... myslím, že není...každý je toho svého strůjcem:-)

28.04.2007 10:47:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí