bez názvu

bez názvu

Anotace: vana

leželi jsme spolu často ve vaně
plné touhy a vína
kde ke zkoumání byl Tvůj klín a
neřekla si nikdy fuj,
když pouštěli jsme slinu do pusy
a říkala si vdáme se
a smála se tomu jak mlčím
a ptala se dumáš nad čím?blbečku,miljutě..
ve vaně plné pěny
plavou otázky jak lodní miny
kdy dotek jediný
určuje bitvy,dějiny
dej více něhy do vody
a projeď všechny návody
cos dostal jako kluk od pasu nahoru i níž,
miluješ jí,teď to víš
Autor vojtěch janeva, 25.04.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí