Půlnoční zvon kostelní

Půlnoční zvon kostelní

Anotace: Miluješ,i když není naděje

Půlnoční zvon kostelní,
v dáli již dozněl,
schůzka dnes poslední,
tu anděl smrti zapěl.

Zapěl píseň s radostí,
pak šum křídel,
nad lidskou marností,
má zas svůj příděl.

Příděl duší zatracených,
co krví stvrdili,
pro pár chvil ukradených,
tak draze platili.

Platili snad draze,
krvavou tu daň,
však bylo jim blaze,
když dali sobě dlaň.

Dlaň a srdce na ní,
bez šance budoucí,
neprosili však o ní,
žili láskou horoucí.

Horoucí láskou žili,
byť ďábel jí nadělil,
teď za vše zaplatili,
ale nik je nerozdělil.
Autor barbar, 25.04.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osud často narazí na nás, jako my na něj...

29.09.2007 12:26:00 | Bíša

jo, osud, sami si ho pěkně lajnujeme a pak brečíme nad rozlitým mlékem...

05.05.2007 21:06:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí