Když se ráno probudím...

Když se ráno probudím...

Anotace: popis??těžko říct,šlo to prostě ze mě...

Když se ráno probudím,
V hlavě mám jen tebe.
Stále mám ten pocit,
Žes sestoupil z nebe.
Když setkáme se pohledem,
Mám pocit,že letím rájem.
Modré oči uvidím,
Jejich pohled ucítím.
Když dotkneš se mě lehce,
Plakat se mi hrozně chce.
Prožít s tebou den,
Je pro mě nejkrásnější sen.
Vím,že nikdy nebudeš můj,
Ale já tě miluju stůj co stůj.
Autor pogísek, 25.04.2007
Přečteno 485x
Tipy 3
Poslední tipující: Elouš, veronicie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

první čtyři verše s emi moc líbí:-)

25.04.2007 21:52:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí