Život jde dál

Život jde dál

Anotace: pro všechny nešťastně zamilovaný....

Tisíce úsměvů
každý den dostáváš,
jen jeden jediný,
večer co večer postrádáš.
Štěstí jsi měla jen krátce,
no zvykej si, nikdy nejde nic tak hladce.

Ale přesto...

Ty můžeš jít dál,
za chvíli už on nebude ten král,
díky kterýmu každej den za to stál...

Vždyť ti co tě mají rádi,
všichni tví dobří kamarádi,
co ti vždycky dobře radí,
tě dál den co den svým úsměvem hladí...

Tak neztrácej hlavu
a nevzdávej snahu
o lepší život, dny,
o lepší noci a sny...
Autor simiii, 25.04.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prima optimistické! Konečně jiný pohled na méně šťastnou lásku.

25.04.2007 21:58:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí