;-) láska

;-) láska

Anotace: jen taková srandička ;-), když jsem se nudil.

Láska je lež,
láska je víra.
Láska je věž,
láska je síla.
Láska je past,
láska je vánek.
Láska je slast,
láska je spánek.
Láska je hrubost,
láska je štěstí.
Láska je blbost,
láska je smetí.
Láska je páska,
láska je pravda.
Láska je sázka,
láska je sranda.
Autor Tungata, 26.04.2007
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je krásná...

07.07.2008 07:06:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí