Srdce bolavý

Srdce bolavý

Anotace: No, bylo to docela těžký a já sem tak nějak chtěla vypustit páru mno..

Řekls' pojď za mnou lásko,
ale mně nohy zdřevěněly
a rty mi v jeden sešili.
A já jen chtěla abys odhrnul
ten těžkej závěs mých vlasů
a uviděl tu pohromu;
ty kapky krve v poušti a
měsíc nad hladinou.
Mně démoni řvali v hlavě
a hučela tam ozubená kola.
já jen odevzdaně křikla
..."Vemte si mě."

Teď mi nezbývá než doufat,
že ibalgin je i na bolavý srdce.
Autor mistake, 26.04.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jó, .... milá dámo ...
srdce ... to je prevít ...
když nezabere ...
zkuste místo Ibalginu .... Calgon ... :-))

26.04.2007 13:44:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí