Robinsonka

Robinsonka

Anotace: Věnováno všem:-)

Osudem pustým zklamaná Robinsonka proplouvá,
přemýšlí,proč osud je krutý,proč nemá kluka,který by ji miloval,
přemýšlí,proč na nic nemá štěstí,
proč není úspěšná a krásná,
touží zažít ten pocit,kdy se zamiluje a celý svět se jen točí,
na nic nemyslí,má skvělou náladu a připadá jí jako by se znovu narodila.
Proč někdo zažije tenhle pocit a jiný ne?
Autor AnGiE-AnGeL, 26.04.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí