Navždy

Navždy

Anotace: ...

Já miluji Tě.
Neodvratně a klidně,
v mlčení...
A můžeš řezat rány,
až bolest začne stékat,
láska je zcelí třpytným obvazem.
...je marné řezat rány.
Vymizí všechna bolest
v závrati naděje...
Nechápeš lásko?
Je to zcela prosté.
Přitiskni jenom
svou tvář blíž
a uslyšíš srdce...
Já miluji Tě.
Autor fijalka, 26.04.2007
Přečteno 613x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc hezká! Spousta citu se vešla do pár slov.

13.10.2011 13:17:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí