...a vzpomínám

...a vzpomínám

Anotace: jednoduchá citová alegorie

Já myslím na tě nocí dnem
mou náručí teď propadá
byl to ten nejkrásnější sen
Tvý jméno růže uvadá....a vzpomínám

Den bláznů co nám lásku přál
zmizel jako dým
déšť z okapů nám písně hrál
zhaslo vše já vím...a vzpomínám

Na růži kterou jsem ti dal
rozkvetlou v rudý květ
na měsíc který svítil nám
když opouštěl jsem oči tvé...a růže? Co zmůže

Já přeju si tě zase mít
Já přeju si o tobě snít
Já přeju si tu růži tvou
tu růži voňavou...a nezvadlou
Autor vicarious, 26.04.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí