nenávidím přitom miluju

nenávidím přitom miluju

Anotace: byla sem celá popletená stý jeho lásky:o)

Já byla odhodlaná ti to říct
že pro nás dva tu není místo víc
ty však si neposlouchal a dále snil..
proč si mě tak zaskočil?..

Proč kapka slzy mi stéká po tváři?
protože si mi řekl lži..
a já zaslepená láskou k tobě
a těla přitiskuná k sobě..

milování plné lásky
a zlobidlo které mi dělá vrázky..

pánii...

A jak si mě hladil po těle
a vnikal do mě nesměle..

Byli jsme dvě jasné hvězdy na obloze
a patřili jsme jenom k sobě..

........at
Autor Lykan, 26.04.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spíš mi to přijde jako vyznání lásky, která je úžasná, ale verše mi přijdou násilné. Zkus jinou formu. A přeji pěkný den!

27.04.2007 09:33:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí