Podivně

Podivně

Anotace: .....

Podivně ztracený
sám sebe hledám
komu se dám
komu se nedám
býval jsem láskou
poznal mě chtíč
už je to dávno
už je to pryč

podivně ztracený
válím se na zemi
hvězdy jsou daleko
světla jsou v pekle
do ticha šeptám
zůstaň a veď mě

sám v sobě ztracený
kde je to znamení
nemám chuť nemám chuť k životu
sám sobě velím k útoku
jeden z nás zemře
nebo snad oba
konečně vhodná je doba

sám sebe zabíjím
sám sebe k životu budím
zbytečné touhy
asi se nudím
zbytečné touhy
zbytečné naděje
bez smrti život se neděje
tak žiju a proč se ptám
asi jsem snílek asi jsem sám
Autor kroužek, 26.04.2007
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký!

27.04.2007 09:46:00 | Blazey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí