Láska:D:D

Láska:D:D

Anotace: ....

Láska je slepá
to ví každý,
žadný optik ji nevyléčí.
Láska je pouto nejsilnější
a přetrhne ji jen ten nejmocnější.
Přetrhne ji jen smrt
a vyléčí jen čas.
Ten doktor co letí rychle
na nikoho nečeká.
Každý má osud a v tom tu lásku,
tu lásku bolavou,
ale i nejmilejší.
Čas ten letí tak i ona
ta královna zamilovaných,
co na nikoho nečeká.
Autor Kirsten, 26.04.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

albertinka: no nema se to chvilemi rymovat a dik:)

26.04.2007 22:49:00 | Kirsten

nevim,jestli je účelem,aby se to někde nerýmovalo... ale to téma je dobrý =)

26.04.2007 22:41:00 | Albertinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí