. . : : Vzpomínám : : . .

. . : : Vzpomínám : : . .

Anotace: .. mno.. co říct

Ozvěna pláče nocí zní,
pořád myslím na oči tvý.

Vzpomínám,
na tvou sladkou tvář.
Vzpomínám,
na krásnou zář,
kterou jsi mě pohltila.

Když jsi se přiblížila,
moje srdce
touhou stichlo.
A teď trpce
vzpomínám.
Autor deSolAxe, 07.04.2005
Přečteno 549x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí