bez názvu

bez názvu

u krbu s nohou přes nohu
hledám pohodu kdesi ztracenou
a koukám jak barvu zlacenou
dostává v ohni dřevo,
piju už dávno ne na moje zdraví
snad na krásu žen a rychlost koní
piju a koukám jak oheň tráví co mu přejem
přitom dějem chemickým se zaobírám míň
než tím,
že ta kožešina co nám kdysi těla kryla
nesežrat nás moli,by tu byla..
Autor vojtěch janeva, 27.04.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"...krása žen a rychlost koní ..." - poněkud otřepaná fráze - máš na víc!
Ale jinak milé po ránu. :-)
Sluneční den bez smutnění přeje
Judita

27.04.2007 07:09:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí